Postad i: Allmänt

Vaknar och känner mig så stolt över mig själv! Tack hörni

God morgon från ett snöigt och kallt Funäsdalen!

Jag fick nyss kaffe på sängen av J, och ska snart stiga upp och äta helgfrukost med gänget. Vi landade här i Funäs i torsdags kväll, så hade en heldag här igår. Under den dagen fick vi nog uppleva alla olika väderslag man kan tänka sig, allt ifrån strålande sol till kulingvindar som gjorde att man bara ville krypa in i stugan framför brasan. Och ja, det är ju faktiskt halva grejen när man är i fjällen, att få komma hem, ta en kopp kaffe, mysa runt i underställ och ta en lång bastu.

Jag är inte en människa som skryter om mig själv ofta, faktiskt så har jag riktigt svårt att prata om mina positiva egenskaper, men idag tänker jag vara lite extra stolt över mig själv. Jag tänker vara stolt och glad över att ni är så himla många som väljer att kika in och läsa mina inlägg, och jag hoppas verkligen att ni uppskattar det jag skriver!

Jag vaknade alltså och hittar mig själv som på topplistan av alla bloggare på Nouw och även högt upp på listan av bloggare i Gävleborg. Tack hörni, tack för att ni vill följa med i min vardag! Det värmer mer än ni tror <3

  • Postad i: Allmänt
  • Nära , Funäsdalen

Gillar

Kommentarer

MammaMia
,
Grattis hjärtat! ❤
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,