Postad i: Resor

Valborg i huvudstaden!

Hej på er raringar! Hur mår ni? Njuter ni av er (förhoppningsvis) lediga dag? Det gör i alla fall jag!

Nyss hemkomna från Stockholm sitter jag och J i soffan och äter korvstroganoff med ris medan vi kikar på serier. Vi har haft ett helt fantastiskt dygn, vilket startades igår när jag slutade jobba på eftermiddagen. Jag blev då upphämtad i Tierp direkt när jag slutade, och innan vi startade resan mot huvudstaden köpte vi med oss mjukglass och lite annat.

Som jag nämnde innan hade vi bokat hotell tillsammans med Jakobs bror och flickvän, så när vi kom dit väntade hela ligan på oss inne på spaavdelningen där vi myste runt i några timmar. Efter det var det dags att ta sig till restaurangen, som för kvällen var Urban Deli, där vi avnjöt en riktig god middag tillsammans. Jag tog en vegetarisk sallad som var asiatisk inspirerad, och den var sjuuukt god måste jag erkänna!

Idag startades såklart dagen med hotellfrukost, och på den fick vi fin-sällskap av Sandra och Kalle. Dom hängde sedan med oss och resten av gänget hela dagen, och tillsammans strosade vi runt i affärer och fikade gott. Ett väldigt bra dygn med väldigt bra människor helt enkelt!

  • Postad i: Resor
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

linnearosengren
linnearosengren,
Men åh va härligt det ser ut! Så rolig grej att göra tillsammans med ett till par också. <3
nouw.com/linnearosengren