Postad i: Allmänt

Valborg på ett annorlunda vis

Hoppas ni alla har haft en superbra Valborg i solen! Själv har jag spenderat hela helgen i en ambulans, och jag har lärt mig otroligt mycket på bara dessa två dagar. Jag går fortfarande med en handledare i bilen, fast nu har jag börjat ta hand om patienterna själv mer och mer. Jag ska gå med honom i någon vecka till, sen så släpps jag ensam. Vilket börjar kännas bättre för varje dag! Det går ju inte att förbereda sig på ALLT, men jag kan lugna er med att det finns otroligt strukturerade rutiner hur man gör med alla slags patienttyper. Så det är bara för mig att plugga in dessa bättre och bättre!

På tal om någonting helt annat så har jag och J letat ihjäl oss på resor till Paris, men det finns inte ett enda flyg dit som är på minst 20 timmar. Så nu måste vi fundera ut vad vi kan göra för något annat roligt. Eftersom det ska vara så otroligt fint väder här i Sverige hela veckan känns det på något sätt tråkigt att åka ifrån det… Men det är ju alltid kul att komma iväg också! Hojta gärna till om ni har några förslag!

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer

Mamma-Mia
,
Ni är alltid välkomna till Fjärn! Annars är Dublin en jättetrevlig stad. Eller Oslo kanske... Pöss
tildaholmberg
,
Men vad gulliga ni är! Skönt att höra <3 jag kan meddela att det typ inte går några tåg eller plan till nån stad i Europa! 😉 puss