Välkommen till min nya blogg!

Ja, jag kände verkligen att det var dags. Det var dags för något nytt, och det var dags för mig att utvecklas. Jag har bloggat under mer än 4 år nu, och jag gör det för att jag älskar det. Att jag sedan har märkt och fått höra att många uppskattar mitt bloggande gör mig rent ut sagt överlycklig! 

Det är flera bloggportaler som har hört av sig till mig under de här åren. Men att jag nu valde att ansluta min blogg till Nouw var faktiskt för att en av mina bästa vänner precis börjat jobba där! Så tack Sandra för att du fick mig att ta tummen ur nu, haha! Att Nouw är en växande portal är såklart också något jag ser som en positiv faktor. Jag har varit lite rädd att allt som jag skrivit tidigare under åren ska försvinna i och med ett byte, men som ni ser finns alla mina inlägg kvar här nedan! 

Så nu mina damer och herrar, hoppas jag av hela mitt hjärta att ni vill fortsätt att följa mitt bloggande. Jag kommer att göra lite ändringar i hur jag skriver, vilket förhoppningsvis gör läsandet mer positivt för er! 

Än en gång, tack för att ni följer mig i mina upp och nedgångar i livet! Nu blickar vi framåt mot nya utmaningar <3

Gillar