Vår nya lägenhet

Jag känner att jag har varit lite dålig på att uppdatera er om vår nya lägenhet. Det är ju bara lite mer än en vecka innan vi får flytta in, men vi har faktiskt fått nyckeln redan nu!! :D I förrgår var vi där på kvällen och bara gick runt och kikade på allt som ska bli vårt. Jag längtar SÅ HIMLA mycket! Det enda vi behöver göra innan vi flyttar in är att måla om några av väggarna. Vi ska måla dom i samma färg som det är nu, alltså ljusgrått, men då det är så otroligt mycket pluggar måste vi spackla och måla över dessa. Jag älskar att det är just ljusgrått på alla väggar i hela lägenheten. Jag har ju en tendens att vilja måla allt vitt för att jag är feg, så nu när jag slapp välja bara älskar jag färgen som är!

Förutom målningen är det inte så mycket mer att göra. Vi måste såklart köpa nya gardiner då takhöjden är nästan 3 meter. Sen är ju lägenheten 30 kvm större än den vi har nu, vilket betyder att vi måste köpa lite nya möbler för att fylla upp. Sen ska jag be min pappa och bror om hjälp för att bygga dels en köksö men också skåp under våra två handfat i badrummet. Här nedanför ser ni två bilder på köksöar som inspirerat oss. Den vänstra är väl mest likt, dock ska ön vara mindre och inte blå… Men det är så vi har tänkt oss!

Förutom köksön ska vi köpa dessa grejer: Fåtöljer från IKEA, gardiner från HEMTEX, matta från Ellos, poster från Desenio.se.

Bilder hittade på Instagram.

Gillar

Kommentarer

Storasyster
,
Jag kanske inte kan hjälpa till att bygga så mycket, men flyttpacka o dricka the är jag däremot rätt bra på 😉 Kommer bli hur bra som helst!! <3
tildaholmberg
,
Haha åh men vad fantastiskt! Det är ju faktiskt ändå viktigast <3