Vår nya soffgrupp

Innehåller affiliate-länkar

Äntligen!! Efter att ha funderat i säkert ett år tog vi äntligen tag i att köpa oss en ny soffgrupp för någon vecka sedan. Vår förra soffa hade verkligen börjat sjunga på sista refrängen, men så här i efterhand var det nog bara vi som tänkte på det tror jag. När jag la ut att vi hade köpt en ny soffa var det nämligen 5-6 stycken som hörde av sig och funderade på om de fick köpa vår gamla. Så nu står den i alla fall hos våra vänner som, fantastiskt nog, kom och hämtade den samma dag som vår nya levererades.

Det är säkert många av er som känner igen modellen på vår nya soffgrupp, och precis som ni tror så är den från Ikea. Det är modellen Söderhamn som vi har gjort en egen design på. Min dröm innan vi visste vad vi skulle köpa var att ha en superstor fåtölj som man gärna skulle kunna sitta två stycken i. Jag hade hittat en för ungefär 7500kr, vilket kändes lite väl mastigt för endast en fåtölj... Så när vi kom på att vi kunde bygga en egen i den här serien blev jag överlycklig! Precis som jag önskade kan man nu sitta minst två stycken och mysa tillsammans, och det för en betydligt billigare peng. Ni kanske tänker att vi är knäppa som har gått och köpt oss en vit soffa när vi fått en liten bebis, och det kan vi väl hålla med om lite. Haha! Men den går att tvätta superenkelt, och dessutom så kan man fixa nya fodral jättelätt genom flera olika hemsidor. Vem vet, vi kanske tröttnar och vill ha en annan färg redan i vår?

Det är bara att söka på ”Söderhamn”på Ikeas hemsida om ni är nyfikna på soffgruppen. Förutom det så har jag fått många frågor om kuddar, filtar och matta, men tyvärr finns inget av dessa att hitta. Dock har jag hittat lite liknande produkter, så ni hittar mattan HÄR, gul kudde HÄR, svart/vit kudde HÄR och svart/vit pläd HÄR (betallänkar). Såg dessutom att det var 20% på all denna inredning, så passa på!

Puss och kram

Gillar

Kommentarer

Fredrikapersson
Fredrikapersson,
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,