Postad i: Allmänt

Våra husdrömmar just nu

Det är himla roligt att se att ni är ett stort gäng som kikar in här på bloggen fastän jag har varit dålig på att uppdatera på sistone! Det gör såklart att man får en liten knuff till att fortsätta skriva, för jag tycker ju att det är himla roligt egentligen.

Så vad gör vi om dagarna här hemma nu när vi inte träffar folk? För ja, jag är fortfarande snorig... och det känns som att jag kommer att vara det för evigt just nu. Vi går i alla fall en himla massa promenader, städar, flyttpackar lite smått och leker med lillen såklart. Igår tog vi en 1,5 timmes tur med bilen kring Gävle för att kolla på olika områden som man kan bo i. Wow så många mysiga byar det finns alltså! Vi tog med oss kaffe i en termos och hade en mysig biltur medan lillen sov en lång stund. Våra drömmar just nu (vilket kan ändras om 1 vecka, haha) är att bygga oss ett hus. Tänk att sätta sig på sin altan och ha utsikt över en äng när man dricker sitt morgonkaffe. DET är enligt mig ett riktigt drömscenario!

Förutom det har jag idag planterat lite, och även förberett lite smått inför Jakobs födelsedag imorgon. Det blir en speciell födelsedag detta år... Helt ensamma här hemma. Men vi får göra det bästa av situationen!

Jag hoppas att ni har haft en mysig helg hittills, och att ni njuter av det fina vädret!

Puss och kram

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer