Vardagslyx

Idag var första dagen jag var helt ledig, utan några planer alls! 

Jo just det... jag började dagen med att tvätta i x antal timmar. Mellan tvättningarna myste jag i soffan med kaffe och kikade på de avsnitt av julkalendern som jag har missat. Vid 11 kom J hem och åt lunch och samtidigt passade jag på att äta frukost! Han skjutsade sedan ner mig till gymmet, vilket jag tog en promenad hemifrån efter. Jag hann dessutom in i lite affärer på vägen hem... Så mysigt med all julstämning överallt!

Jag är rätt dålig på att ta hand om mig själv med tanke på fötter, naglar, hud, hår m.m. Men idag när jag var ledig lyxade jag till det! Fötterna som allt för sällan får någon behandling alls blev omhändertagna. Jag smörjde in mig med min nyinköpta brun utan sol (svindyr, men bra), färgade och noppade ögonbrynen, målade både tå- och fingernaglar och dessutom hade jag i inpackning i håret i minst en halvtimme. Det kanske inte låter så lyxigt, men för mig är det riktigt vardagslyx!

Nu ikväll fick jag följa med Jakob på en värdering där vi dessutom blev bjudna på middag! Innan det var pappa och Reneé här och fikade lite. En riktigt mysig och trevlig dag <3 

 

Gillar

Kommentarer