Postad i: Allmänt

Världens bästa födelsedag!

Lycklig, överraskad, tacksam, rörd... ja listan kan bli hur lång som helst över de känslor jag känner för helgen som varit! Allt började på torsdag morgon i lägenheten i Barcelona. 05:15 blir jag väckt av mina underbara tjejer! De sjunger vid sängen och kommer med kaffe, bubbel och en munk för att väcka mig. Efter det börjar resan hem mot Sverige och Gävle. När jag väl kommer hem händer inte speciellt mycket, förutom att det plingar på dörren och en brevbärare ger mig ett paket som han inte får in genom postfacket. Ett paket från älskade föredetta sambo Emma, världens bästa Emma! Efter en stund, när jag sitter och dricker kaffe hos Anna och Anders, ringer pappa och frågar vart jag håller hus. Han tycker nämligen att jag ska gå hem nu på en gång! Då jag har lämnat dörren öppen möts jag av pappa, Reneé, Elina, Neo och Milo i mitt vardagsrum. Jag blir så glad så jag bröjar gråta, för tänk, de har åkt ända från Hudik bara för min skull! Vi fikar tårta som dom har köpt med, och jag får flera fina presenter. Men så efter en stund börjar dom röra sig hemåt, och J meddelar att jag måste byta om för att vi ska iväg om bara 20 minuter. Efter de 20 minutrarna börjar vi gå mot stan. Vi går in på min favoritrestaurang Nästet och jag möts av två glas bubbel och en present som står på bordet när vi kommer, HUR GULLIG ÄR INTE MIN KILLE? Vi åt en massa god mat och efterrätt, men efter ett tag var det dags att röra på oss igen... Kvällen avslutades nämligen på bio, J hade bokat Maze runner 2, vilken var huuuur bra som helst! Världens bästa födelsedag!!

Sen kommer fredagen... Jag jobbade på dagen och efter jobbet la jag mig i soffan och vilade. Klockan 18:00 ringer J och säger att han har bokat bord på Kalles, då han inte kände för att laga mat. Jag hoppar in i duschen, gör mig i ordning och sen går jag och J mot restaurangen. Väl där möts jag av världens mest fantastiska syn! Åtta av mina absolut finaste vänner möter mig med presenter, drinkar och en massa grattis!!! Det är inte långt ifrån att tårarna kommer än en gång, då jag blir så otroligt överraskad! Kvällen fortsatte på Kalles med mat, drinkar och shots. Efter det gick vi hem till oss och sen vidare ut! 

Jag kan inte ens förklara hur överlycklig och tacksam jag är för alla fina människor i min omgivning! Jag har helt klart haft den bästa helgen någonsin, tack vare alla fina vänner och familj. Ett extra tack måste jag ändå säga till min underbara pojkvän som ordnat med allt! I love all of you <3 

Ni får nöja er med lite suddiga mobilbilder... För jag visste faktiskt inte att jag skulle ta med min kamera, haha!

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer