Postad i: Allmänt, Bebis

Värt att fira, och en kurs att se fram emot!

God morgon soliga, härliga Gävle! Nu är det väl ändå på riktigt? Nu vågar vi väl säga att våren är här? Efter att ha suttit ute i solstolen med Anna under nästintill hela dagen igår, och verkligen njutit av värmen som solen spred, så måste jag säga att jag hoppas att vi inte får något mer bakslag av snö nu... Förutom att bara sitta i solstolarna tog vi en promenad i Boulognern med J och Pierre där vi såg de första små knopparna av blommor, så nu jäklar.

Gårdagen var en så härlig dag på alla sätt och vis, dels på grund av det ovan nämnda, men också på grund av att jag gick på min första lektion av gravid-yoga under kvällen. Jag hade inte några speciella förväntningar alls innan jag gick dit, men blev faktiskt lite nervös just innan jag skulle gå in. Väl där inne var det så otroligt vackert, och så otroligt mysig stämning med alla gravidmagar som putade ut överallt. Allt ifrån höggravida magar, till små mysiga kulor som knappt syntes!

Jag har nog aldrig känt mig så avslappnad och närvarande som när klassen avslutades, och jag känner att dessa tillfällen kommer att hjälpa mig och min gravida kropp både kroppsligt, men främst också genom att jag kommer att få lära mig att andas rätt. ”Att andas igenom smärta” var någonting hon tog upp under stor del av tiden, och det är verkligen lättare sagt än gjort. Jag ser i alla fall fram emot resten av tillfällena, och tycker redan nu att det var värt pengarna.

Men vad menar jag egentligen med överskriften?? Jo, det är så att jag ÄNTLIGEN har fått hem beslutet om att gå gå hem med gravidpenning innan Plutten väljer att komma ut. Detta är någonting som har gått och skavt i mig, ni vet när det är ett så viktigt beslut som ligger i någon annans händer... Men nu så, nu är det klart att jag får gå hem den 9e maj! Så nu börjar nedräkningen, och dessutom kan jag äntligen slappna av helt och hållet.

Nu längtar jag tills det blir lite varmare, så vi kan ta fram utemöblerna och njuta av solen som på bilden nedan...

  • Postad i: Allmänt, Bebis
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Härlig solbild 😊
nouw.com/simonandersson
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Emma Engström,
Det låter verkligen givande med klasserna, för det är ju så viktigt att det känns bra för dig! 😃 Kram
nouw.com/emmaengstrom
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Ja det känns verkligen så himla bra! Jag hoppas att känslan håller i sig bara 😍 kram
nouw.com/tildakristinholmberg
A
,
Vart går du på yoga? 😊
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
På Gävle Yogaskola ☺️
nouw.com/tildakristinholmberg