Postad i: Huset

Vart bor vi innan tillträdet av huset?

Den mest populära frågan det senaste dygnet har varit just, vart vi bor nu när vi flyttat ur lägenheten och inte fått tillträde till huset? Och svaret är: På landet hos svärmor och Nunne! Förutom det ska vi spendera några veckor i min pappas stuga vid havet, och några nätter i Stockholm. Så ja, vi kommer att bo i resväskor de kommande 1,5 månaderna.

Tillträdet till huset sker alltså de sista dagarna i juli, och vi längtar så sjukt mycket tills dess. MEN det känns dock som en fantastiskt möjlighet att kunna spendera så pass mycket tid med våra familjer i sommar, som vi annars inte hade gjort. Så mitt i kaoset mår vi väldigt bra, och känner oss så tacksamma över att ha denna spännande sommar framför oss.

Redan efter första dagen här i Valparbo bara älskar både jag och Millian det här livet. Vi har hunnit bada i både en sjö en bit bort, och i en liten pool som svärmor införskaffat. Testat att åka fyrhjuling och cykla med barnstol. Ätit god mat, och tagit några sovstunder allihopa. Tyvärr så jobbar J i några veckor till, men sen så ska han vara hemma i ett helt halvår med lillen. Dessutom får vi två månader tillsammans allihopa!

Så just nu har vi en väldigt spännande sommar framför oss. Men så bra som den har startat redan nu, kan det inte bli annat än succé <3

  • Postad i: Huset

Gillar

Kommentarer