Vårt extrarum och de nya möblerna

Efter en heldag med plugg sitter jag nu i soffan och väntar på att semlorna jag håller på att baka ska jäsa klart. Vi ska ha föreningsmöte här hemma hos oss ikväll, och eftersom vi är en sådan liten förening är alla som bor här med. Vi blir som en stor familj allihopa, haha.

Jag har medvetet valt att inte lägga ut några kort från vårt extrarum här i lägenheten, vilket är på grund att det inte har varit färdigmöblerat. Vi beställde en bäddsoffa från furniturebox.se före jul, och fick den redan 3 dagar efter. Till skillnad mot för fåtöljerna från EM som tog 7 veckor… Förutom det har vi satt upp gardiner som vi hittade på Hemtex, lagt dit en matta som är från Mio, en kudde från Owes och så hittade vi soffbordet på IKEA i helgen. Allt som allt tycker jag att det blev rätt så mysigt fastän det bara är just ett extrarum!

Då det är ganska tomt på väggen tänkte jag sätta upp en avlång, liggande spegel ovanför soffan. Så om någon vet vart jag kan hitta en lite gammaldags spegel, med antingen guld eller silverram får ni gärna säga till.

Gillar

Kommentarer

Mamma-Mia
,
Snyggt! Jag har för mig att det brukar finnas speglar på Ö&B. Annars har vi ju Albert & Herbert och där finns ju allt, haha. Puss
tildaholmberg
,
Ja men just det! Haha ja Abbe och Hebbe älskar man ju 😃 puss
fannym
,
Jysk har jättefina 😊 och billiga
tildaholmberg
,
Åhå! Då ska jag kika på det någon dag