Postad i: Resor

Vårt hotell på Mauritius

Idag är det exakt 67 dagar tills vi sätter oss på det första planet mot Mauritius! Vilket betyder att det är 66 dagar tills jag är färdig ambulanssjuksköterska. Nu börjar det verkligen närma sig!

För det första visste vi inte alls vart i världen vi ville åka när vi började kolla på resor. Och när vi väl bestämde oss för Mauritius fanns det ju ett hav av olika hotell att välja mellan. Det hotell vi nu har bokat heter The Ravenala Attitude, vilket är ett hotell med All Inclusive. Jag är lite anti just all inclusive då jag ser framför mig att man äter samma mat i 2 veckor. Men det här hotellet har hela 10 restauranger, vilka serverar båda mauritisk mat, asiatiskt, italienskt, hamburgare, sushi m.m. Det öppnar dessutom små foodtrucks på stranden på lunchen vilka serverar mauritisk streetfood. Förutom att maten ingår står det också att alla vattenaktiviteter som vattenskidor, snorkling, glass bottom boat m.m. ingår. Ja som ni hör låter det inte som ett helt vanligt all inclusivehotell!

Det vi även vet är att vi ska bo i ett rum som är 75 kvm stort och som har antingen altan eller balkong. Jag tror att det kommer att bli riktigt bra helt enkelt!

Bilderna är från tui.se

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Mamma-Mia
,
Men oj! Vilket ställe!
tildaholmberg
,
Visst är det fint? 😃