Postad i: Allmänt

Vattenläcka

Precis när vi hade kommit hem från gymmet igår och satte oss framför tvn hör vi ett konstigt pysande ljud från köket. Jakob går dit och kollar runt och skriker helt plötsligt: skynda, hämta handdukar och en hink... Helt sjukt nog har slangen som går till vår ismaskin i frysen bara gått av?!? Det sprutar vatten på golvet och väggen medan Jakob försöker hålla för hålet. I panik springer jag upp till en av våra grannar som jag vet renoverar lägenheter. Han skyndar med mig ner och försöker stänga av vattnet men lyckas inte förän efter typ 5 min... Kan ni försöka tänka er hur mycket vatten det hann spruta ur slangen på 5 minuter? 

Som tur var gick allt bra den här gången. Grannen ska komma tillbaka ikväll och ta bort slangen och sätta igen hålet. Men tänk, vi har varit borta hela helgen och om vi hade hunnit lägga oss hade vi aldrig hört det där konstiga pysande ljudet... Åh jag blir alldeles kallsvettig när jag tänker på vad som hade kunnat hända om vi inte varit hemma, usch!

En positiv sak är att vi har kommit igång lite med träningen den här veckan. Igår blev det ett crossfitinspirerat pass igen, och imorse körde vi mage och axlar. Skönt att vara igång igen!

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer

Mamma-Mia
,
Men usch och fy! Himla tur att ni var hemma som sagt.Det är tyvärr inte ovanligt att sånt där händer med såna kylskåp. Himla bra granne i alla fall. Hoppas att det ordnar sig nu. Puss mami
tildaholmberg
,
Ja men jag vet... Usch jag vill inte ens tänka på vad som hade kunnat hända! Ne och det va ju inte så kul att märka det på de här sättet, haha! Ja han är sååå bra, ska baka någonting gott till honom som tack! Puss puss