Postad i: Resor

Watching the sun rise!

Gästinlägg av Anna:

"Vi var på en heldagsutflykt som heter "Gyllene Cirkeln" och efteråt var jag så fylld av kärlek till livet att jag grabbade tag om dagboken och pennan och skrev:

Det finns ingen jag hellre skulle vilja ha vid min sida just nu än min Tilda, knappande på datorn i sängen gjord av trä, i hotellet som är helt organiskt och där allting är ekologiskt, där vi får dricka hur mycket Yogi Te vi vill, som har fällar i fåtöljerna. Jag sitter i fåtöljen nu, nyduschad och iklädd mjukisbyxor, sockor och en stickad tröja, med en kopp te och en chokladkaka på skrivbordet, efter en dag som inte går att beskriva med ord.

Vi har varit på den här ön i 24 timmar nu och varje sekund är magisk. Idag har jag varit nära till tårar så många gånger, ögonblick som gripit tag i hela mig och som fyllt mig med så mycket tacksamhet. Tacksamhet över att jag får uppleva det här, över att jag kan och får leva mitt liv fullt ut och känna precis så här. Jag skulle inte vilja ändra på någonting. This is the right place. This is the right time.

Idag har jag fått uppleva min livs finaste soluppgång och min livs finaste solnedgång och allting där emellan. Med knarrande snö under fötterna, med en luft och kyla som biter i kinderna och som känns så ren, med vyer som tagit andan ur mig. Lugnet. Det fyller hela mig.

Tack Tilda. Tack Island. Tack livet."

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Mamma-Mia
,
Så vackert du uttrycker dig Anna <3
tildaholmberg
,
Ja visst gör hon? <3