Postad i: Allmänt

Wow vilken respons på gårdagens inlägg!

Ja jag vet inte vad jag ska säga förutom wow, och såklart tack! Tack till alla fina ord, och tack till att ni vågar berömma mig och det jag skriver. Det är ju faktiskt en sak som skulle kunna tilläggas i gårdagens inlägg, att vi ska bli bättre på att berömma och pusha varandra. Och jäklar vilken push jag fick efter igår!

Det är otroligt hur många som blev påverkade av det jag skrev om igår... Tyvärr. Jag kan tänka mig att alla har sina ärr från saker som sagts, och att det påverkat även dom. Ärr som är olika djupa, och som tar olika lång tid att läka. Jag tänker så här, att vi kanske ska börja prata om våra ärr, om saker som etsats sig fast i huvudet. Det kanske gör att man bearbetar bättre? Och kanske till och med gör att man förstår att man inte har ”världens längsta panna”.

Ska vi säga så? Ska vi säga att vi ska börja prata med varandra? Jag finns här för ALLA som vill prata eller skriva om sina ärr, vare sig vi känner varandra eller inte. Mina armar kommer alltid att vara öppna för just dig!

  • Postad i: Allmänt
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer