Postad i: Allmänt

27 år och riktigt bortskämd!

Den 17e september, alltså i förrgår var det årets bästa dag. Nämligen min födelsedag! Jag älskar att fylla år, dels på grund av presenter/överraskningar men också för att man får äta allt onyttigt man kan komma åt och dessutom umgås med familjen! Dagen började med skönsång, present och en massa mys med mina grabbar i sängen. När vi sedan gjort oss i ordning gick vi alla och mötte upp min syster som sovit på hotell med hennes man för att äta frukost med henne. Han hade tyvärr redan åkt till jobbet. Men hotellfrukost säger man ju aldrig nej till, eller hur?

Efter ett tag gick Jakob till jobbet, och jag, Elina och Mille gick hemåt. När jag hade ammat lämnade jag sedan dom två hemma och begav mig till Spa Gamla Gefle för helkroppsmassage som J överraskade med att säga att jag skulle på under morgonen. FY FASIKEN vad underbart det var alltså!! Varje gång tänker jag att man borde unna sig massage minst en gång i månaden, men sen står man där och det har gått typ ett år sedan sist. Massagen var i alla fall otroligt välbehövlig och fantastiskt skön!

När jag var färdig gick jag ner på stan och mötte upp syrran och Mille. Vi köpte med oss lunch hem och väl hemma började jag sedan att ordna allt inför kvällens kalas. Flera från familjen i Hudik kom och grattade mig, vilket var supermysigt. När dom hade åkt hem kom dessutom Tim och Malin förbi en sväng!

Jag är faktiskt helt mållös över hur många som har gratulerat mig, och även så tacksam över hur FINA meddelanden flera av mina vänner/familj har skickat. TACK alla för att ni får mig att känna mig så bortskämd!

Jag måste bara avsluta med att tipsa om en av efterrätterna jag bjöd på, nämligen kladdkaka med salt kolafrosting. Oj oj oj säger jag bara! Receptet hittar du HÄR.

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer

Storasyster
Storasyster,
Underbar dag <3 nouw.com/storasyster
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Folke
Folke,
Vill tipsa om min hemlighet: https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229