Brownies | TILDA HOLMBERG

TILDA HOLMBERG

Annons

Brownies

Hittade ett otroligt enkelt och gott recept på brownies igår. Så när jag kom hem från praktiken passade jag på att baka en halv sats och dessutom slängde jag ihop en jättegod kycklingpaj!

Den här helgen bestämde jag och Jakob oss för att verkligen sappna av och ta det lugnt. Så nu sitter vi hemma hos hans mamma i lilla byn Valparbo. Det ligger mitt i ingenstans så det är fantastiskt skönt att bara vara här och mysa. När vi kom hit stod middagen på bordet och nu ligger vi och kikar på tv och äter godis. Då det inte finns så mycket att göra här ute ska vi passa på att leta lite svamp ute i skogen imorn. Jag har varit ute och letat två gånger i år, men inte hittat en enda svampjäkel… så nu är det tredje gången gillt. Håll alla tummar och tår!

Recept på brownisarna: http://brownies.se/hemliga-brownies/

Kycklingpajen: http://www.arla.se/recept/kycklingpaj/

Ha en trevlig helg allihopa! Puss 

DSC_0001 DSC_0004DSC_0019DSC_0025DSC_0013DSC_0021

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats