Södra berget del 3 | TILDA HOLMBERG

TILDA HOLMBERG

Annons

Södra berget del 3

Vår fantastiska vistelse på Södra Berget i Sundsvall var såå välbehövligt och såå värt pengarna!

Dock var vi bara där en natt, så morgonen efter gick vi upp och åt den efterlängtade hotellfrukosten och den sista timmen spenderade vi på spa-avdelningen igen. I det paket vi hade beställt ingick det som sagt hotell, inträde till spa, frukost och dessutom tre rätters middag. Så fredag kväll spenderade vi vid det bästa bordet med finaste utsikten och blev serverade tre jättegoda rätter. Rotsellerisoppa till förrätt, entrecote och potatiskaka till varmrätt och en fantastisk citron- och marängpaj till efterrätt, mums! Till det delade vi på en flaska rött. Jag säger det än en gång, åk dit!!!

Uppdatering om resten av helgen som spenderades i min hemstad Hudiksvall kommer inom kort!

DSC_0008DSC_0010DSC_0012DSC_0023DSC_0024DSC_0013DSC_0016DSC_0022

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats