Postad i: Allmänt

Det ROLIGASTE jag har gjort

Hej alla fina!! Jag hoppas att er helg har varit fantastisk och att veckan har börjat bra.

Förra veckan var jag som sagt på körutbildning med jobbet. Utbildningen gick ut på att jag skulle lära mig att köra ambulanserna i halka, vilket helt enkelt innebär att jag sladdade runt i snön i två dagar. Jag måste erkänna att jag var lite nervös innan kursens start, då jag inte hade någon aning om hur det skulle vara. Men OJ så roligt det var!!! Jag tänkte egentligen bara bjuda på lite bilder därifrån och berätta att det var bland det roligaste jag har gjort i mitt liv! Önskar att alla fick chansen att sladda runt bland en massa koner på ett flygfält, jag ger utbildningen 5 av 5 stjärnor.

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Kan man annat än att älska dem?

Jag är helt förälskad i dem… våra fantastiska nya gardiner. Kan man annat än älska när hösten smyger sig fram, regnet öser ner utanför fönstren, ljusen är tända och dessa höstiga gardiner är uppsatta?

Detta var ett av alla tips som Lovisa Alcén gav oss när hon var här och kikade på vår lägenhet. Och så här i efterhand kunde det inte ha blivit bättre. Vi kanske ska sätta upp några fler gardiner för att täcka mer av väggen också, men vi började lite försiktigt med dessa fyra gardiner först. Gardinerna hittade jag på Ohlssons tyger, och ni hittar dom HÄR. Det är sammetsgardiner i färgen ljusgrå, och fastän jag inte visste om de skulle passa till matstolarna tyckte jag att det blev riktigt bra. Och fantastiskt mysigt!

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer

Baka, baka liten kaka

Hej på er fina läsare! Som jag skrev igår har jag idag min första lediga dag på denna 5-dagarsledighet, vilket är fantastiskt skönt! Jag kom på att jag inte har berättat för er vad vi ska göra nu när vi ska vara lediga… Men vi ska i alla fall till Vemdalen för att andas fjälluft i några dagar. Det är jag, J, Malin, Tim, Jonas, Linnéa, Jonas och Elin, ett riktigt drömgäng alltså! Vi ska bara umgås, vandra, basta och mysa tillsammans, och det ska bli så himla härligt.

Den här lediga dagen kommer endast att bestå av bakning inför fjällresan för min del! Jag tänkte baka morotskaka, brownie med kolatäcke och en långpannekaka som min familj alltid brukar göra. Förutom det kommer troligtvis en av mina jobbarkompisar hit då han behöver lite hjälp inför sin födelsedag också. En riktigt Tilda-dag!

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer