En lite godare helg!

God kväll i stugorna!

Jag hoppas att ni har haft en bra helg, och att ni njuter ut i fingerspetsarna av de sista timmarna. Det är i alla fall precis vad jag tänker göra. Liggandes i soffan och smaskandes på geléhjärtan (några dagar i förväg) planerar jag helt enkelt att inte göra mycket annat än att ligga kvar här resten av kvällen! Det enda jag önskar nu är att fotbollsmatchen på tvn ska ta slut...

Alldeles nyss vinkade vi hejdå till Jonas, Linnéa och Alice som var här och åt middag. Vi åt en fisksoppa med bland annat curry och saffran, och den blev riktigt, riktigt god! Säg gärna till om ni vill ha recept så fixar jag det.

Helgen har gått fort, men så blir det ju när man har en massa roligt inplanerat. Igår var vi ett gäng på sex personer som lagade mat och spelade spel här hemma. Det var längesedan jag skrattade så mycket, och även längesedan jag var så mätt av all god mat.

Då det blev en sen kväll igår tog jag och J en sovmorgon imorse. Vid halv 11 började vi fundera vad vi skulle äta, och bestämde oss för att gå till Elite Grand Hotel som ligger bara 200 m från oss och äta hotellfrukost, och wow vilket bra val det var. Skulle helt ärligt kunna äta där varje dag!

Ha en fortsatt mysig söndag alla fina, passa på att njuta av ledigheten in i det sista!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229