Postad i: Allmänt

En ovan rutinmänniska

Fredag hörni, wow så skönt! Extra skönt är det faktiskt för mig, för att denna fredag är väldigt ovanlig och speciell. För första gången i LIVET har jag alltså jobbat en vecka med ”normala” Svensson-arbetstider, vilket såklart innebär måndag till fredag, dagtid. Så fredagsfeelingen är på topp kan jag meddela!!!

Jag har faktiskt inte riktigt bestämt mig vad jag tycker om dessa arbetstider... För jäklar vad fort timmarna på dagen bara swishar förbi. Både på gott och ont! Det ska tilläggas att jag har åkt hemifrån innan halv åtta och kommit hem ungefär halv sju, så mina arbetsdagar är antagligen några timmar längre än vanligt.

Det som har varit positivt med denna vecka, och som jag tycker att ni som jobbar såhär jämt, ska njuta av, är alla rutiner man kan ha. Att ställa klockan samma tid på morgonen, utföra sin smink- och frukost-ritual, åka mot jobbet exakt samma tid och komma hem ungefär samma tid på kvällen, där såklart nästa ritual som innefattar middag startar. SÅ skönt, och SÅ ovant för mig!

Det som dock är negativt är såklart det jag nämnde tidigare, att man knappt hinner blinka så är kvällen över. Jag kommer hem, lagar middag, äter, J åker på träning, jag lägger mig framför tvn och sen ska vi bara fika och gå och lägga oss. Varje dag... haha.

Så sammanfattningsvis skulle jag påstå att det finns både för och nackdelar, men att jag i livet just nu, uppskattar det mesta som det för med sig! Men alltså, heja er som orkar med detta år ut och år in måste jag bara tillägga... 👏🏼

Ha en fin fortsättning på fredagen nu, det ska i alla fall jag ha!

  • Postad i: Allmänt
  • Nära Sveavägen , Tierp

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229