Postad i: Allmänt

Enkelt och gott

God förmiddag alla fina! Jag tog en sovmorgon till 10 idag, för inatt är det dags för ännu en natt på mitt underbara jobb! Jag pratade med en tjej som jag jobbar med igår, och till skillnad från mig har hon jobbat där i hela 18 år. Hon berättade att hon ALDRIG har känt att det har varit jobbigt att gå till jobbet, på 18 ÅR!!! Förstår ni vad härligt? Jag hoppas verkligen att jag kommer att känna som henne, för i så fall har jag verkligen hittat rätt!

Snart ska jag gå en promenad med Fanny, och senare idag har jag lite att dona med på stan! Hoppas att du alla har haft en bra dag hittills. Om inte, så tycker jag att du ska försöka göra den så bra som möjligt från och med nu!

HÄR hittar ni receptet på min choklad- och jordnötssmörssmoothie.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Postad i: Resor

Äntligen i Vemdalen

Nu har vi varit här i Vemdalen i snart ett dygn! Vi åkte direkt när jag slutade jobba igår, och landade här i skalet precis så vi hann äta middag och mysa lite. Några av grabbarna gick ut, medan vi var några kvar i stugan! Idag har vi varit ut i backen precis hela dagen. Jag har tagit några få kort som ni ser här nedanför, men om ni är nyfikna på vad vi gör om dagarna när kameran inte är med kan ni lägga till mig på snapchat på namnet tildaholmberg. Hoppas ni har en bra start på veckan ni också!


  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer