Postad i: Allmänt, Resor

Gamla stan för en kväll!

God morgon från tjejen i morgonrock som strosar runt hemma och njuter av julstämningen. Snön som nu täcker marken var pricken över i:et för att få de sista känslorna, och jag älskar det!

Jag jobbar nu endast ett pass innan julfirandet i Hudiksvall börjar, därefter jobbar jag bara natten till julafton innan jag går på nästan en vecka av ledighet. Helt perfekt enligt mig!

Redan förra veckan kändes det dock som att julen smög sig på mig. Och det var när jag, J, hans bror och flickvän plus svärmor och Nunne var på luciakonsert i Storkyrkan i Gamla stan, Stockholm. Vi hade en heldag med shopping, fika, julmarknad och mys. Så när bilen rullade mot Valparbo på kvällen var jag lycklig ända in i själen. Att få umgås med vänner och familj är ju ändå vad julen går ut på, och jag längtar till varenda dag som väntar.

Inom de närmsta dagarna kommer ett nytt tips från mig som Ambulanssjuksköterska. Och jag tänkte att jag antingen ska ta upp vad du kan göra om ditt barn får en feberkramp eller vad man kan göra om någon i din närhet får en hjärtinfarkt. Två ämnen som hör till säsongen. Tyck gärna till vad ni vill lära er mer om!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Helt fantastiska skumtomtefudge

En av de personer som jag har som inspirationskälla i livet är Jenny som har Jennys Matblogg. Hon gör så himla enkla och goda maträtter och bakverk, och hennes blogg är verkligen hur fin som helst. För mig skulle det vara lite som en dröm att kunna leva på att blogga om mat och bakning, men det är väl alltid så att man ska ha drömmar. Eller hur? Jag kikar i alla fall ofta på hennes recept när jag lagar både mat och kakor, och idag passade jag på att göra hennes Rosa tomteskumsfudge. SÅ enkelt att göra och SÅ otroligt goda! Ni hittar hennes blogg HÄR och receptet på fudgen HÄR!

Gillar

Kommentarer