Postad i: Bebis

Hur vi fick reda på att vi väntade Plutten!

Den absolut mest frekventa frågan som ställts de senaste månaderna har, såklart, varit vilken graviditetsvecka jag är i. En annan vanlig fråga är hur vi fick reda på att jag faktiskt var gravid!

Så, det hela började under vår resa till Riga som vi gjorde tillsammans med Jakobs bröder, deras flickvänner och även två kompisar. Jag och J började ana att det kanske var så att något höll på att hända i mig på grund av uteblivens mens, men höll det såklart för oss själva just då. För mensen vet vi ju alla att den kan spöka utan anledning också... Men ju fler dagar som gick desto mer fundersamma blev vi, vilket också ledde till problemet: Ska jag dricka alkohol?

Då ingen av oss vågade chansa bestämde vi att jag skulle strunta i det, vilket var lättare sagt än gjort. Jag hällde ut i handfat, bytte glas med Jakob, låtsades dricka, beställde in alkoholfritt och hällde till och med ut alkohol på golvet på en (sjukt sunkig) bar också... Så efter lite kämpande trodde jag att det fungerade, och har i efterhand fått höra att jag lyckades lura dom allihopa! YES!

Väl hemma i Sverige hade vi redan beställt hem ett test. Så samma dag, eller om det var dagen efter vi kom hem, så gjorde vi testet tillsammans. Herregud... Hur nervös kan man bli? Jag svettades, fick en puls på säkert 200 och visste knappt vart jag skulle ta vägen. Och HUR långa kan dessa tre minutrar kännas. Men så hände det... Våra drömmar blev besannade, vi väntade en liten bebis tillsammans!!!

Den känslan alltså!

Ni är kanske många som har räknat ut vilken vecka jag är i nu, men jag går i alla fall in i vecka 21 imorgon. Tänk, lilla Plutten har redan varit i min magen 50% av tiden. Det känns helt sjukt måste jag erkänna.


  • Postad i: Bebis
  • Nära Björklinge

Gillar

Kommentarer

MalinHillgren
MalinHillgren,
Haha!! Skrattar fortfarande åt hur vi inte kunde märka att du hällde ut alkohol 😂😂nouw.com/malinhillgren
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Hahaha! Alltså sååå roligt 😂😅nouw.com/tildakristinholmberg
Emma Engström
Emma Engström,
Åh det är ju verkligen så fint, man blir så glad!! <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Vanliga semlor och vaniljsemlor

Klockan är bara 12 och det känns som att jag har hunnit göra mer idag än jag gjort de senaste veckorna! Jag och J gick upp tidigt och gick en 45 minuters PW, efter den gick jag och handlade och när jag kom hem åt vi lite frukost. När han hade åkt till jobbet började jag att baka lite semlor, både vanliga och vaniljsemlor blev det. Samtidigt som degen jäste passade jag på att städa i lägenheten. SÅ, visst har jag varit effektiv då?

Det är ju snart dags för fettisdagen, så passa på att göra lite semlor ni också! Jag blev riktigt sugen på att testa de friterade semlorna de gjorde på Nyhetsmorgon imorse!! HÄR hittar ni dock ett väldigt enkelt recept på vanliga hederliga semlor.

Gillar

Kommentarer