Postad i: Hemma hos oss

Inredning / Systrarna Erenlöf

Det har öppnat en ny inredningsbutik här i centrala Gävle som heter Systrarna Erenlöf, och den är helt fantastisk! För några dagar sedan var jag där… Två gånger! Det har SÅ himla mycket snyggt, så jag kände att jag nästan ville köpa allt. Jag fick så klart hejda mig när jag var där, men fick med mig en otroligt fin ljuslykta med lampolja. För bara 69kr!! Butiken ligger mellan tågstationen och stora torget, så alla ni som kommer till Gävle med tåg måste passa på att smita in där och kika in deras saker.

Förutom den lilla oljelyktan hittade jag en hel del annat under den dagen. Jag och Fanny åkte till bland annat IKEA och Blomsterlandet. På bilderna ser ni både oljelyktan, en ny växt och dessutom en ny kruka som jag bara älskade p.g.a. dom gulliga fötterna!

Gillar

Kommentarer

Storasyster
Storasyster,
Jag måste nog till Gävle snart! Både för att gå till butiken och för att träffa dig <3
tildaholmberg
tildaholmberg,
Ja det måste du verkligen!! Vi får planera in någon dag <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Postad i: Resor

Äntligen i Vemdalen

Nu har vi varit här i Vemdalen i snart ett dygn! Vi åkte direkt när jag slutade jobba igår, och landade här i skalet precis så vi hann äta middag och mysa lite. Några av grabbarna gick ut, medan vi var några kvar i stugan! Idag har vi varit ut i backen precis hela dagen. Jag har tagit några få kort som ni ser här nedanför, men om ni är nyfikna på vad vi gör om dagarna när kameran inte är med kan ni lägga till mig på snapchat på namnet tildaholmberg. Hoppas ni har en bra start på veckan ni också!


  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer