Postad i: Allmänt, NEW IN

Julklappstips till den som har allt!

Jag tror inte att jag är ensam om att tycka att det är svårt att köpa julklappar. De jag tycker är absolut svårast är alltid mina föräldrar… Så här är några tips på roliga och användbara klappar till bland annat föräldrar, eller kanske partner, syskon eller kompis.

1. Rivsalt - Persian Blue Rock Salt
HÄR / 2. Letter Lightbox HÄR / 3. Digital vintermometer HÄR / 4. iBed - bricka & iPadställ HÄR / 5. Whiskeystenar HÄR / 6. iPhoneskal HÄR / 7. Bok av Aron Anderson HÄR / 8. Hörlurar HÄR / 9. Mikrovågstofflor HÄR

Inlägget innehåller affiliatelänkar och är sponsrat.

Gillar

Kommentarer

Mamma-Mia
Mamma-Mia,
Mammans önskelista lyder: skänk pengar till UNHCR. Puss
tildaholmberg
tildaholmberg,
Du då! Klokare får man leta <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Postad i: NEW IN

NEW IN / Mobilskal

Då jag har med mig mobilen överallt jag går tycker jag att det är supersmart att kunna ha mina kontokort och körkort med telefonen. Förut har jag haft som en ficka bak på telefonen, men nu har den blivit så sliten så att korten ramlar ur. Så förra veckan beställde jag hem det HÄR fina fodralet från iphonebutiken.se. Det finns plats för många kort och dessutom sedlar på både in och utsidan, vilket är perfekt. Men det som är det absolut bästa är att man kan ta ur mobilen ur fodralet om man tycker att det blir för klumpig. Det svarta skalet, som ni ser på bilderna nedanför, har nämligen en magnet i sig som fastnar i det vita fodralet.

Ni hittar en massa roliga tillbehör till era IPhones på deras hemsida!

I samarbete med iphonebutiken.se

  • Postad i: NEW IN

Gillar

Kommentarer