Ledighetskommitén firar livet!

En onsdag som kändes som en fredag. Ja exakt så var det när jag gick hem efter mitt sista arbetspass för två dagar sedan, vilket gör att jag nu känner mig helt dagvill... Jag har bestämt mig för att fortsätta försöka uppleva dagarna som ”fredag-hela-veckan”, livet blir liksom roligare då, haha.

Jag firade som sagt min sista dag genom att bjuda på fika på jobbet, och till min stora förvåning och glädje kom 4 kollegor från ambulansen och fikade med oss också. Chansen att dom inte är på larm är sjukt låg, så jag blev verkligen jätteglad när dom kom och överraskade! Efter jobbet hade jag bokat in en dejt med tre favorittjejer. Vi satt på en av brudarnas takterrass och drack alkoholfritt bubbel, beställde hem hamburgare och pratade ikapp allt som missats sedan sist vi sågs. En otroligt välbehövlig och mysig kväll, och ett perfekt sätt att fira min ledighet!

Jag och J var alldeles nyss hos barnmorskan, och fick lite lugnande och trygga känslor med oss hem. Strax kommer min systers familj hit och ska äta lunch. Dom ska åka till Arlanda idag, och passar då på att mellanlanda här för födelsedagslunch för minstingen. Hamburgarna och paketet står redo, så nu längtar jag att få krama om dom alla!

Gillar

Kommentarer

linneavn
linneavn,
Vilken fin idé att försöka uppleva alla dagar som fredagar! Låter även som du haft det jättemysigt med alla vänner. Kram💞
nouw.com/linneavn
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Men eller hur? Livet känns lite roligare då 😍 kram
nouw.com/tildakristinholmberg
IP: 82.99.3.229