Leker hemmafru och lyssnar på skräckpoddar...

God kväll i stugorna!

Jag har haft en fin dag bestående av yoga på fm, lunch med J, handling av det sista inför resan, packning samt bakning. Jag fyller år två dagar efter att vi kommer hem ifrån Rom, så passade därför på att slänga ihop bland annat äppelpajer och kladdkakemuffins inför mitt lilla firande. De sistnämnda små godingarna ska jag toppa med frosting bestående av philadelphia och karamelliserad mjölk tänkte jag! Visst borde det bli gott då?

Medan jag stod vid vid spisen och kokade ihop min andra sats av äppelmos lyssnade jag på podden Spöktimmen om Kidnappningarna... Herregud så obehaglig den var alltså, men också väldigt intressant då allt det dom pratar om har hänt i verkligheten. Tips tips!

Ja som jag skrev gjorde jag även äppelmos idag, och jag har hittat ett fantastiskt enkelt och gott recept utan socker som jag tänkte tipsa om. Ni ser det exakta receptet på en av bilderna här nedan, men den innehåller i alla fall endas 15 st äpplen, 0,5 dl vatten, 2 msk honung och en kanelstång, eller som jag använde, vanlig kanelkrydda. Tänk, när man slänger på denna på gröten, då får man faktiskt ta hur mycket man vill eftersom den bara innehåller nyttigheter!

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer

tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Ja men visst gör det? Älskar äpplen 😍 Tack snälla, och detsamma till dig <3nouw.com/tildakristinholmberg
elinm
elinm,
Åhh vad gott! 😊nouw.com/elinm
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229