Mammaträning, julfilmer och 4-månaderskontroll

Jag vill först och främst börja med att säga TACK för all fin respons angående mitt senaste inlägg. Det känns skönt att dela med sig av livets alla toppar och dalar, främst när det förhoppningsvis också får någon att känna dig lite mindre ensam.

Idag är det onsdag, och jag, Mille samt en hel bunt av andra mammor och bebisar startade dagen med ett träningspass. Det var pass nummer två i ordningen idag, och jäklar vad det brände i benen den här gången. Det blir liksom lite jobbigare när man har en unge i famnen, för ne, ni tror väl inte att Millian vill ligga på golvet som alla andra bebisar... haha. Det är i alla fall så otroligt smidigt att kunna ta med sig vagn och allt in på ett pass, och dessutom ha det gjort på dagstid. För är det någonting jag är dålig på så är det att ta mig till gymmet under kvällstid alltså. Tröttheten kommer som en käftsmäll när det blir mörkt ute, och det blir det ju vid 16 nu för tiden.

Det känns som att jag inte har uppdaterat om vad vi gjort på flera veckor. Men egentligen har det väl inte hänt så mycket. I helgen åt vi middag i Malin och Tims nyrenoverade lägenhet på fredagen, och på lördagen firade vi Jakobs pappa som fyllde år. Söndagen gick såklart till att fira Jakobs första farsdag, vilket vi gjorde med paket, hotellfrukost, mysigt umgänge, god mat och en film till kvällen. Vi kollade faktiskt på årets första julfilm då det har släppts så jäkla många man vill hinna se. Bara Netflix har släppt sex stycken! Ja men hur som helst, den här veckan har vi varit på BVC för 4-månaderskontroll vilket jag tänkte skriva om i ett separat inlägg. Sen så har ju jag faktiskt lyxat till det med att gå till frissan för första gången sedan lillen kom! Sååååå välbehövligt och så härligt!

Jag hoppas att era senaste dagar har varit fina med! Puss och kram

Gillar

Kommentarer

Sofie
Sofie ,
Var tränar du någonstans? är det mammaträning i grupp? 😊
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Jajamen det är det! Jag tränar på Korpen på Gävle strand 👌🏼nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Leker hemmafru och lyssnar på skräckpoddar...

God kväll i stugorna!

Jag har haft en fin dag bestående av yoga på fm, lunch med J, handling av det sista inför resan, packning samt bakning. Jag fyller år två dagar efter att vi kommer hem ifrån Rom, så passade därför på att slänga ihop bland annat äppelpajer och kladdkakemuffins inför mitt lilla firande. De sistnämnda små godingarna ska jag toppa med frosting bestående av philadelphia och karamelliserad mjölk tänkte jag! Visst borde det bli gott då?

Medan jag stod vid vid spisen och kokade ihop min andra sats av äppelmos lyssnade jag på podden Spöktimmen om Kidnappningarna... Herregud så obehaglig den var alltså, men också väldigt intressant då allt det dom pratar om har hänt i verkligheten. Tips tips!

Ja som jag skrev gjorde jag även äppelmos idag, och jag har hittat ett fantastiskt enkelt och gott recept utan socker som jag tänkte tipsa om. Ni ser det exakta receptet på en av bilderna här nedan, men den innehåller i alla fall endas 15 st äpplen, 0,5 dl vatten, 2 msk honung och en kanelstång, eller som jag använde, vanlig kanelkrydda. Tänk, när man slänger på denna på gröten, då får man faktiskt ta hur mycket man vill eftersom den bara innehåller nyttigheter!

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer