Min midsommarklänning och skaldjursfrossa!

Innehåller affiliate-länkar

Är det någonting som jag tycker är otroligt fint så är det skjort-klänningar. Det känns som att det funkar vid alla tillfällen, och dessutom så passar det alla kroppsformer. Jag fick låna en blå-vitrandig av en kompis förra veckan, och har fått en massa fina kommentarer om den. Men då den var lite kort på mig bestämde jag mig för att köpa en egen som jag spanat på ett tag. Jag hade den på midsommar, och fick då otroligt många förfrågningar om vart den var ifrån. Så till er som funderat så hittar ni till den HÄR(betallänk)! Det är ingen gravidklänning om trodde det.

Igår hade jag en otroligt fin dag! Vi började som sagt dagen med ett besök hos barnmorskan. Efter det fixade jag mina fransar hos Agnes, och sen gick jag ner på stan för en sushi-lunch med J. När jag satt där med honom hörde hans faster av sig, så en stund senare hämtade hon upp mig så for vi till Böna Café för en riktigt lyxfika! Vi satt där på deras veranda en lång stund och pratade om allt och ingenting medan vi lyssnade på regnet som smattrade mot taket. Så himla mysigt!

Som jag skrev igår var ju jag och J på visning av ett hus vi gillar, så nu är det bara att vänta och se vad som händer med det. Vi tycker att det är lite väl dyrt, men om det skulle släppas för en billigare peng så är vi absolut intresserade.

Till kvällen hade vi och två till par bokat bord på ett ställe som heter Huseliiharen, vilket är en restaurang jag har velat besöka så himla länge. Kvällen till ära var det skaldjursfrossa samt quiz och trubadur. Och jäklar vad roligt vi hade alltså! Ni som följer mig på instagram såg kanske mina stories? Från att vara en lugn middag till att nästintill alla gäster dansade med till trubaduren runt om i hela restaurangen... Ja man kan inte annat än att älska sånt! Vill ni besöka stället ligger det bara 10 minuter utanför Gävle med bil.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229