Smoothie Bowl med svenska superbär och min müsli

Freeeedag baby!! Och inte vilken fredag som helst, utan början på min och Jakobs lyxhelg i Stockholm. I eftermiddag tar vi nämligen bilen mot huvudstaden där en kväll med restaurangbesök, härligt sällskap och eventuellt också ett litet event väntar. Inatt ska vi övernatta hos Jakobs bror samt flickvän, vilket ska bli jättemysigt! Sen drar vi vidare mot Yasuragi imorgon på älsklingens födelsedag. Längtar!

Något som jag har fastnat lite för just nu är smoothie bowl, och istället för att köpa tropiska och dyra bär från andra länder försöker jag använda de superbär vi faktiskt har i Sverige. I bowlen nedan hade jag banan (okej, det är inte jättesvenskt), blåbär, svarta vinbär, björnbär och lingon. Förutom det hade jag även i lite lite fil och mjölk. Woala!

Bowlen toppade jag med jordgubbar, kiwi, kokosflakes och min hemmagjorda müsli. Ni hittar receptet på min müsli HÄR men denna gång tillsatte jag även några matskedar farinsocker för att få den här härliga bruna färgen, och dessutom lite sötma. Och förutom det tillsatte jag lite extra kanel efter att jag tog ut den från ugnen och vatten istället för must! Mums.

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Det ser gott ut 😊nouw.com/simonandersson
Elinor
Elinor,
TACK för en inspirerande blogg! Äntligen har jag hittat en ny favorit! Vackra bilder och genuina inlägg från en vardag som inspirerar.
Får jag fråga vad du använder för kamera och filter? 😊
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Men vad glad jag blir när du skriver så! Tack snälla ☺️ Vet du, jag använder oftast min iPhone X, och sen redigerar jag bilderna i Lightroom! nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229