Postad i: Resor

Underbara, glada, Hudiksvall

Jag känner mig helt fullproppad av både kärlek och skratt efter denna underbara helg som jag har spendera i mitt fina Hudiksvall!

Lördagen spenderades som sagt med två av mina äldsta barndomsvänner. Vi tog en promenad i solen kring byn dom är uppväxta i, och med utsikt över åkrarna och bergen hade vi picknick tillsammans. Vi hann prata om allt och ingenting, vilket var väldigt välbehövligt! Kvällen spenderade jag sedan hos mamma och hennes man med god mat och Mello-final.

Efter en välbehövlig sovmorgon imorse tog jag bilen till Lingarö för en heldag hos Emma, Danne och Ludde. Där bjöds det på lunch, fika, härligt umgänge och en massa bebismys, så nu är jag som sagt alldeles fylld av kärlek!

Tack Hudik och tack livet för att jag har så fina människor kring mig!

  • Postad i: Resor
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

HannaSjo
HannaSjo,
Va fint det ser ut i hudik 😍nouw.com/hannasjo
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Ja det är fint där! Främst dock på sommaren 😍nouw.com/tildakristinholmberg
elinm
elinm,
Vilken härlig helg! 😊 nouw.com/elinm
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Helt fantastiska skumtomtefudge

En av de personer som jag har som inspirationskälla i livet är Jenny som har Jennys Matblogg. Hon gör så himla enkla och goda maträtter och bakverk, och hennes blogg är verkligen hur fin som helst. För mig skulle det vara lite som en dröm att kunna leva på att blogga om mat och bakning, men det är väl alltid så att man ska ha drömmar. Eller hur? Jag kikar i alla fall ofta på hennes recept när jag lagar både mat och kakor, och idag passade jag på att göra hennes Rosa tomteskumsfudge. SÅ enkelt att göra och SÅ otroligt goda! Ni hittar hennes blogg HÄR och receptet på fudgen HÄR!

Gillar

Kommentarer

Postad i: Hemma hos oss

Mina adventsljusstakar

Första advent har gått av stapeln, så det är nu officiellt godkänt att julpynta så mycket man bara orkar (säger hon som tjuvstartade nästan en vecka innan, haha)! Jag hejdade mig i alla fall att tända de första ljusen i mina adventsljustakarna till igår. Och i år kan jag meddela att jag är supernöjd med de båda två. Den guldiga ljusstaken hittade jag och J på Rusta av alla ställen, och den kostade bara 149kr. Ett riktigt kap! Marmorbrickan som de stora ljusen står på köpte jag för längesedan, och har haft i köket innan. Nu tyckte jag istället att den passade perfekt som grund för mina stora blockljus. De guldiga siffrorna hittade jag på Cervera.

 

Gillar

Kommentarer