Postad i: Allmänt

Uppdatering om livet

Efter en fjällresa som på riktigt gjorde mig till en ny och bättre människa valde jag och J att ta tag i våra liv i måndags. Vi har ätit och druckit så OTROLIGT mycket skit på sistone (ja, jag är beroende av hamburgarna på Max) och dessutom har jag använt mycket smink och annat skit i sommar. Allt detta har lett till att jag har fått riktigt dålig hy, och för J har det visat sig genom magont. Varför vi bestämde oss för att börja äta bättre och träna var dels efter en massa prat om just kost och träning i helgen, och förutom det lyckades vi kolla på en dokumentär som gjorde att man ville bli vegan när ungefär 3 minuter hade gått. Om ni vill bli äcklad av köttmarknaden - Varsågod att kolla på What the Health!

SÅ vad vi bestämde oss för att göra var att äta nästan bara vegetarisk mat plus fisk, träna flera gånger i veckan, inte äta pasta eller mjukt bröd och kakor, dricka ingefärs- och chilishot varje morgon och även dricka mer vatten. Förutom det ska vi inte äta godis, chips m.m. i de mängder vi har gjort ( = sjuka mängder).

Ja, önska oss lycka till!!!

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer

Mamma-Mia
Mamma-Mia,
Heja heja! Dock finns det köttproducenter som är bra! Rekommenderar @norrfridslantbruk på instagram. Hon skriver ofta om deras djurhållning och synsätt. Dessutom ska man kanske fundera en stund på vart grönsakerna man köper kommer ifrån. Har de transporterats från andra sidan Jorden är det ju inte så miljövänligt... Men bra beslut att sluta äta en massa skit i alla fall. Puss
tildaholmberg
tildaholmberg,
Ja men absolut, köttet som vi har köpt från slaktaren i Östhammar känns ju också väldigt bra. Så att äta kött som jag vet har behandlats bra hela vägen känns okej, dock mår ju kroppen inte helt bra av att äta det heller. Så ja, det blir mer vegetariskt! Tack för tipset förresten <3 Puss!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229