Varför jag hör hemma i en villa och inte lägenhet...

Två lediga dagar mitt i veckan, det är fasiken lyx! Idag fick jag följa med på en av Jakobs värderingar, dock var värderingen för en av min kollegor, och dessutom blev vi bjudna på lunch och lite bebismys samtidigt. En riktigt mysig förmiddag i min smak! Min kollega har sitt hus på en ö, så förutom detta fick vi även åka båt, vilket alltid är lika härligt.

Ser ni bilderna här nedanför? Blir man inte glad av detta så vet jag inte. Eller jo, om jag förklarar att allt det som ligger på bänken är tagit från min svärmor kanske ni också tycker att det är fantastiskt. Svartvinbär från buskarna, kantareller från skogen, potatis från landet och grönsaker från växthuset. Jag ÄLSKAR i alla fall detta! Vilket är en av anledningarna till att jag känner att jag hör hemma i ett hus och inte lägenhet...

Jag ställde mig och kokade svartvinbärssylt direkt när vi kom hem från Valparbo, där svärmor bor. Och när jag kom hem gick jag också ut på vår egen gård och plockade äpplen för att göra äppelmos. Jag har faktiskt hittat ett otroligt recept på äppelmos utan socker, vilket jag ska skriva upp till er inom kort.

Hoppas ni har en fin dag hörni! Snart ska jag iväg på ett skivstångspass innan myskväll här hemma!

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229