Postad i: Bebis

Världens längsta väntan...

BF +3... Ja, jag vet inte om man kan förklara hur långa dessa dagar har varit faktiskt. Jag tror att man måste ha upplevt det för att förstå. Det var alltså tre dagar sedan vi var inställda på att lilla Plutten skulle komma till oss, och fastän vi försöker att underhålla oss och tänka på annat är det inte lätt alltså. Igår var vi hos barnmorskan för sista gången, och än en gång så såg allt superbra ut. Någonting vi blev otroligt glada över är att han nu är HELT fixerad med huvudet, vilket han inte varit innan, så det går ju åt rätt håll i alla fall.

Vi har ätit restaurangmiddagar med familj och vänner, spenderat en dag på stranden, uträttat ärenden som vi skjutit upp innan, varit på bio... Ja, vi har verkligen hunnit med att göra saker som vi kanske inte kommer att kunna göra på ett tag nu snart. Men nu börjar det faktiskt ta slut på saker att göra, haha. Det är väl någon mening med denna väntan också såklart, men det är SÅ svårt att tänka så just nu. Allt jag önskar och längtar till nu är när jag får upp vår (förhoppningvis) friska bebis på bröstet för första gången. Kom nu lilla gubben!!!!

  • Postad i: Bebis

Gillar

Kommentarer

saganilssons
saganilssons,
Fina du, jag förstår dig, men snart är han här!!!<33 Kram!nouw.com/saganilssons
SnabelA
SnabelA,
Jag gick över med mina två grabbar, 5 och 6 dagar. Varje dag kändes som en vecka. Var jätte jobbigt. Så att jag förstår dig hur du känner.nouw.com/snabela
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Postad i: Allmänt

Julgalan 2015

Den här helgen har varit fullproppad med fest och jobb! I fredags var det den årliga julgalan på Göranssons Arena. Att vi ens fick biljetter till den är helt otroligt, då det varit slutsålt i flera månader. Men där var vi, och jäklar vad kul det var! Lena PH, Petter, David Hellenius, Ola Salo, Måns Z och många fler artister var där, och vilken show de bjöd på! Det var längesedan jag dansade och sjöng så mycket. Jag var där med J, hans bror, deras kompis och tre andra tjejer + en kille som jag inte träffat innan. Alla var jättetrevliga, vilket gjorde kvällen ännu bättre! Nästan så att jag längtar tills nästa år, då jag bara MÅSTE gå!

Gillar

Kommentarer